Šikula Ajaxplorer: nahrávejte, stahujte a sdílejte soubory.

Znáte Ulož.to, nebo Dropbox? Pak znáte i nového člena naší softwarové rodiny. Jmenuje se Ajaxplorer, mluví česky a dokáže z našeho – vašeho serveru udělat praktické úložiště souborů.

Ajaxplorer využívá prostor hostingu (10 GB), který umí přetvořit na váš soukromý trezor, skladiště, nebo VIP nabídkový pult. Jednoduše můžete nahrávat a sdílet fotky, videa, nahrávat a editovat dokumenty, organizovat data do složek, sledovat přístupy… To všechno pomocí pěkné ajaxové webové aplikace.

Když už máte web na našem serveru, proč dostupný prostor nevyužít naplno? Užitečnost takového úložiště může být k nezaplacení. Odporoučí se vám disk, někdo si „zapůjčí“ váš notebook, omylem něco smažete. Stát se to může. O data se bát nemusíte, ta budou u nás jako v bavlnce.

Ajaxplorer má také šikovné aplikace pro iOS a Andorid. V těch můžete třeba nahrávat fotky, které vyfotíte pomocí iPhone, rovnou na svůj server. Aplikace umožňují náhledy nejen fotek, textu a PDF, ale také úpravy textových souborů, nebo streamování audia či videa přímo na iPhone a Android.

Z mobilní aplikace lze Ajaxplorer také pohodlně ovládat – vytvářet a mazat složky, nebo přesouvat mezi nimy soubory.

Jak na to:

  1. Ajaxplorer si z Klientské sekce jedním kliknutím nahrajte do složky /ajaxplorer
  2. Jděte na adresu vasedomena.xx/ajaxplorer
  3. V Ajaxplorer Diagnostic Tool klikněte na click here to continue to Ajaxplorer
  4. Login i heslo: admin (doporučujeme pak změnit)

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..